

ROYAL PALM BEACH COMMUNITY HIGH SCHOOL

Dr. Shakeica Robinson, Principal

SY 2024 - 2025 Bell Schedule

Alternating Block Schedule			
Period		Start Time	End Time
1/2 (104 mins)	Class	7:30 AM	9:14 AM
3/4 (104 mins)	Class	9:20 AM	11:04 AM
<u>Lunch A</u>		<u>Lunch B</u>	
Lunch (40mins)	11:10 AM - 11:50 AM	Class Time (52 mins	11:10 AM - 12:02 PM
Class Time (52 mins)	11:56 AM - 12:48 PM	Announcements	5 (9 mins) 12:03 PM - 12:12 PM
Announcements (9 mins)	12:49 AM - 12:58 PM	Lunch (40mins)	12:18 PM - 12:58 PM
6/7 (104 mins)	Class	1:04 PM	2:48 PM

LUNCH A: Building 1 Downstairs, Building 2 Upstairs, All of Building 3, Building 4 Upstairs **LUNCH B:** Building 2 downstairs, Building 4 Downstairs, Portables, Building 1 upstairs